Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Règim interior

Informació

La matèria de règim interior està encomanada a la Secretaria General, amb el suport i col·laboració de l’Activitat de Règim Interior, Modernització i Protecció de Dades, que assumeix l’assessorament jurídic pel que fa a l’organització municipal, règim jurídic de l’entitat i supervisió del funcionament dels òrgans politicoadministratius i corporació municipal: estatut dels membres de la corporació, constitució d`òrgans col·legiats, formalització dels actes administratius (llibres d’actes i resolucions). Organització política i administrativa; bandera, escut, heràldica, honors, etc.

 

Personal 

Cap de la Secció:

César Herrero Pombo

Cap de l’Activitat:

Javier Brines Almiñana

Personal adscrit a l’Activitat:

Emilio San Antonio Company.

 

Localització/contacte/telèfon/@ Departament

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (plaça de l’Ajuntament CP 46760)

L’Activitat està ubicada en la primera planta

962824017

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Regidoria/contacte/telèfon/@

Enrique Chofre Talens

 

Cita prèvia amb el responsable o amb el regidor

Podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a la reunió amb la persona sol·licitada.

 

Totes les possibles dades personals publicades en este apartat tenen com a únic propòsit facilitar la comunicació administrativa i, en general, la relacionades amb les funcions assignades a cada unitat, secció o activitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Qualsevol ús d’eixes dades per a fins que no s’ajusten als estrictament mencionats i, de manera particular, per a finalitats comercials o remissions massives de correu fem (spam) podria vulnerar la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues normes de desplegament i/o la normativa sobre serveis de la societat de la informació i telecomunicacions, i donar lloc a la responsabilitat corresponent. En estos supòsits, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posarà en coneixement de la AEPD o l’autoritat competent estes actuacions per tal que inicien els procediments sancionadors procedents.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal