Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Protecció de dades personals

Informació:

El servei en matèria de protecció de dades està encomanat a l’Activitat de Règim Interior, Modernització i Protecció de Dades.

Esta Activitat assessora i resol dubtes sobre el tractament de les dades personals en este Ajuntament. L’Ajuntament s’esforça a formar els treballadors perquè tracten les dades personals conforme a la normativa vigent (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre) i la Guia de Bones Pràctiques en Protecció de Dades Personals.

Esta Activitat també intenta que el ciutadà conega els seus drets i per això ha impartit jornades dirigides al veïnat. Tota conducta de l’Ajuntament que considereu inadequada podeu fer-la saber a esta Activitat per a fer efectius els vostres drets i evitar que es produïsca de nou.

 

Personal:

Cap de l’Activitat: Javier Brines Almiñana

Personal adscrit a l’Activitat: Emilio San Antonio Company.

 

Localització/contacte/telèfon/@ Departament

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (plaça de l’Ajuntament CP 46760)

L’Activitat està ubicada en la primera planta

Telèfon 962824017

correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Regidoria/contacte/telèfon/@

Enrique Chofre Talens

Cita prèvia amb el responsable o amb el regidor Podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a la reunió amb la persona sol·licitada.

 

Consultes, queixes i suggeriments

Si voleu formular alguna consulta, queixa o suggeriment relacionats amb este servei, podeu fer-ho de la manera següent:

► Presencialment (plaça Major, 1, de Tavernes de la Valldigna), omplint una       Instància general

► En el correu electrònic següent: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

► Per correu postal (plaça Major, 1, de Tavernes de la Valldigna 46760), omplint un formulari d’instància general.

► Per telèfon 962824017 (reservat només a consultes puntuals, queixes o suggeriments –este mecanisme no deixa constància-)

Us recordem que podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a la reunió amb la persona sol·licitada

 

Compromisos de qualitat del servei 

Facilitar informació presencial i impresos sobre tràmits municipals relacionats amb la protecció de les seues dades en l’Ajuntament.

S’entrega al sol·licitant un document informatiu amb els terminis de resolució i l’efecte del silenci administratiu, una vegada presentada la documentació que suposa la iniciació d’un procediment.

Resposta a totes les preguntes que els ciutadans formulen per escrit amb relació al tractament de les seues dades en l’Ajuntament, en el termini màxim de 10 dies.

Respondre tota petició que el titular de les dades personals formule amb relació a l’exercici de drets, en el termini màxim de 10 dies següents a la presentació.

 

 

Totes les dades personals publicades en este apartat tenen com a únic propòsit facilitar la comunicació administrativa i, en general, la relacionada amb les funcions assignades a cada unitat, secció o activitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Qualsevol ús d’eixes dades per a fins que no s’ajusten als estrictament mencionats i, de manera particular, per a finalitats comercials o remissions massives de correu fem (spam) podria vulnerar la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues normes de desplegament i/o la normativa sobre serveis de la societat de la informació i telecomunicacions, i donar lloc a la responsabilitat corresponent. En estos supòsits, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posarà en coneixement de la AEPD o l’autoritat competent estes actuacions per tal que inicien els procediments sancionadors procedents.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal