Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Perfil del contractant

L’Ajuntament publica en el perfil de contractant la informació relativa a l’activitat contractual municipal: els contractes administratius típics (obres, concessió d’obra pública, gestió de serveis públics, subministrament, serveis i contractes de col·laboració entre el sector públic i el sector privat), els contractes administratius especials i els contractes privats.

En el perfil de contractant trobareu, entre altres informacions, la relativa a les licitacions en curs, les adjudicacions i les formalitzacions de l’Ajuntament.

En el perfil de contractant s’anuncien les licitacions dels procediments oberts, restringits i negociats amb publicitat; les adjudicacions dels contractes amb procediment de licitació, i les formalitzacions dels contractes d’obres adjudicats per una quantia igual o superior a 50.000 euros i de la resta de contractes adjudicats per una quantia igual o superior a 18.000 euros.

Les persones interessades a conèixer l’activitat contractual municipal o a participar-hi trobaran en el perfil de contractant els plecs de clàusules administratives particulars i tècniques, els terminis de presentació de proposicions i altra informació essencial de cada procediment.

 

A banda d’esta pàgina web, podeu trobar la informació en:

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Activitat 08 de Contractació i Serveis Públics

Plaça Major, 1 (segona planta)

46760 Tavernes de la Valldigna

Telèfon: 96 282 41 58 (Extensions: 1114-1105-1151)

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Podeu trobar més informació en els següents apartats:

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal