Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Patrimoni

Informació:

El servei en matèria de patrimoni està encomanat a l’Activitat de Patrimoni de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

 

Personal:

Cap de l’Activitat: Elena Bononad Escrivà

Personal adscrit a l’Activitat: Jose Luis Merenciano Ibáñez

 

Localització/contacte/telèfon/@ Departament

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Plaça de l’Ajuntament

CP 46760

L’Activitat està ubicada en la primera planta

962824018

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Regidoria/contacte/telèfon/@

Perfecto Benavent i Navarro

Cita prèvia amb el responsable o amb el regidor Podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (cal fer-ho presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor, en virtut del destinatari de la cita). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a mantenir la reunió amb la persona sol·licitada

Totes les possibles dades personals publicades en este apartat tenen com a únic propòsit facilitar la comunicació administrativa i, en general, la relacionades amb les funcions assignades a cada unitat, secció o activitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Qualsevol ús d’eixes dades per a fins que no s’ajusten als estrictament mencionats i, de manera particular, per a finalitats comercials o remissions massives de correu fem (spam) podria vulnerar la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues normes de desplegament i/o la normativa sobre serveis de la societat de la informació i telecomunicacions, i donar lloc a la responsabilitat corresponent. En estos supòsits, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posarà en coneixement de la AEPD o l’autoritat competent estes actuacions per tal que inicien els procediments sancionadors procedents.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal