Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Llicències urbanístiques

Informació

El servei en matèria de llicències urbanístiques està encomanat a l’Activitat d’Urbanisme Activitats i Medi Ambient de l’ Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

 

Personal

Cap de la secció: Evaristo Barber Gràcia

 

Cap de l’ Activitat: José Pablo Bordàs Reig

 

Personal adscrit a l’Activitat: Maria Isabel Grau Mifsud

 

Localització/contacte/telèfon/@ Departament

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Plaça Major, 1

CP 46760

L’Activitat està ubicada en la segona planta

Telèfon 962824156

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Regidoria/contacte/telèfon/@

Perfecto Benavent i Navarro

Cita prèvia amb el responsable o amb el regidor Podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a la reunió amb la persona sol•licitada

 

Totes les dades personals publicades en este apartat tenen com a únic propòsit facilitar la comunicació administrativa i, en general, la relacionada amb les funcions assignades a cada unitat, secció o activitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Qualsevol ús d’eixes dades per a fins que no s’ajusten als estrictament mencionats i, de manera particular, per a finalitats comercials o remissions massives de correu fem (spam) podria vulnerar la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues normes de desplegament i/o la normativa sobre serveis de la societat de la informació i telecomunicacions, i donar lloc a la responsabilitat corresponent. En estos supòsits, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posarà en coneixement de la AEPD o l’autoritat competent estes actuacions per tal que inicien els procediments sancionadors procedents.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal