Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Educació

Informació

L’Activitat d’Educació està encomanada a la Unitat de Serveis Socials, Sanitat, Promoció Cultural i Temps Lliure, Educació, i Esports de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

 

Personal

Cap de l’Activitat:

José Miguel Talens Gascón

Personal adscrit a l’Activitat:

Inmaculada Piera Almiñana

Llorenç Talens Garcia

Andreu Grau Enguix

Dolores Rosa Martínez Hernández

Marga Ferrandis Manclús

 

Localització/contacte/telèfon/@ Departament

Casa de la Cultura de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (passeig de Lepant, s/n CP 46760).

L’Activitat s’ubica al despatx de la planta baixa al qual s’accedeix per la part posterior -zona oest- de l’edifici (cal trucar el timbre que hi ha en el lateral dret de la porta). L’horari d’atenció al públic és de 10 a 14h de dilluns a divendres.

Tel.: 96 283 6055 / 648634173

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Regidoria/contacte/telèfon/@

Beatriz Ferreres Gil

Cita prèvia amb el responsable o amb el regidor Podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a la reunió amb la persona sol•licitada

 

Totes les possibles dades personals publicades en este apartat tenen com a únic propòsit facilitar la comunicació administrativa i, en general, la relacionades amb les funcions assignades a cada unitat, secció o activitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Qualsevol ús d’eixes dades per a fins que no s’ajusten als estrictament mencionats i, de manera particular, per a finalitats comercials o remissions massives de correu fem (spam) podria vulnerar la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues normes de desplegament i/o la normativa sobre serveis de la societat de la informació i telecomunicacions, i donar lloc a la responsabilitat corresponent. En estos supòsits, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posarà en coneixement de la AEPD o l’autoritat competent estes actuacions per tal que inicien els procediments sancionadors procedents.

 

 

Pàgina actualitzada 11/10/2013

 

 

 

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal