Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Cultura i festes

Informació:

El servei de cultura i festes està encomanat a l’Activitat de Cultura Festes i Joventut de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

 

Personal:

Cap de l’Activitat: Fabiola Serra Pellicer

Personal adscrit a l’Activitat: Vicent Palomares Grau

 

Localització/contacte/telèfon/@ Departament

Casa de la Cultura de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Passeig de Lepant, s/n

CP 46760

L’Activitat s’ubica al despatx de la planta baixa al qual s’accedeix per la part posterior -zona oest- de l’edifici (cal trucar el timbre que hi ha en el lateral dret de la porta).

L’horari d’atenció al públic és de 10 a 14h de dilluns a divendres.

Tel.: 96 283 6055 / 636 459 548

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Regidoria/contacte/telèfon/@

La regidora de Cultura i Festes: Encar Mifsud Estruch 

 

Cita prèvia amb el responsable o amb el regidor

Podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (cal fer-ho presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor, en virtut del destinatari de la cita). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a mantenir la reunió amb la persona sol·licitada

Totes les possibles dades personals publicades en este apartat tenen com a únic propòsit facilitar la comunicació administrativa i, en general, la relacionades amb les funcions assignades a cada unitat, secció o activitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Qualsevol ús d’eixes dades per a fins que no s’ajusten als estrictament mencionats i, de manera particular, per a finalitats comercials o remissions massives de correu fem (spam) podria vulnerar la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues normes de desplegament i/o la normativa sobre serveis de la societat de la informació i telecomunicacions, i donar lloc a la responsabilitat corresponent. En estos supòsits, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posarà en coneixement de la AEPD o l’autoritat competent estes actuacions per tal que inicien els procediments sancionadors procedents.

 

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal