Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Informació - Cadastre

Informació:

Este servei assessora en matèria cadastral sobre qualsevol dubte que els ciutadans tinguen. Així mateix, tramita qualsevol petició dels ciutadans dirigida a la Gerència Regional del Cadastre.

També presta el servei gratuït del Punt de Informació Cadastral (PIC), dirigit als ciutadans per tal que puguen traure qualsevol certificat cadastral de les seues propietats.

 

Personal: 

Cap de l’activitat: Pedro Juan Sifres Salom

Personal adscrit a l’activitat: Enric Bosch Clar

 

Localització/contacte/telèfon

Oficines en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

plaça Major 1.

Telèfon 962824155 – 962824015, extensions 1131 - 1128

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Regidoria/contacte/telèfon/@

Perfecto Benavent i Navarro

 

Cita prèvia amb el responsable o amb el regidor

Podeu demanar cita prèvia amb el responsable del departament o regidor (cal fer-ho presencialment o per correu electrònic del responsable del departament o del regidor, en virtut del destinatari de la cita). En el termini màxim de 10 dies hàbils es proposarà una data i hora per a mantenir la reunió amb la persona sol·licitada.

 

 

Totes les possibles dades personals publicades en este apartat tenen com a únic propòsit facilitar la comunicació administrativa i, en general, la relacionades amb les funcions assignades a cada unitat, secció o activitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Qualsevol ús d’eixes dades per a fins que no s’ajusten als estrictament mencionats i, de manera particular, per a finalitats comercials o remissions massives de correu fem (spam) podria vulnerar la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues normes de desplegament i/o la normativa sobre serveis de la societat de la informació i telecomunicacions, i donar lloc a la responsabilitat corresponent. En estos supòsits, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posarà en coneixement de la AEPD o l’autoritat competent estes actuacions per tal que inicien els procediments sancionadors procedents.

 

 

Pàgina actualitzada 10/06/2013

 

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal