Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

El Festival Sete Sóis Sete Luas ofereix tallers de cuina d’Eslovènia

Serà del 9 a l’11 d’agost, amb un taller cada dia, des de les 10:30 fins a les 13:30 hores en el Saló La Font, en la carretera de la Platja de Tavernes.Taller cuina eslovènia web

Tavernes de la Valldigna es converteix en l'epicentre de la cultura mediterrània amb la celebració del Festival Internacional Sete Sóis Sete Luas. Paral·lelament a la programació dels concerts, el festival inclou una sèrie d'experiències entorn de la gastronomia.

Els tallers de cuina suposen una important oportunitat de cooperació entre les ciutats participants en el SSSL i té l’objectiu de convidar cuiners representatius de la diversitat cultural del Mediterrani i de l’Atlàntic.

Enguany, hi participaran el jove cuiner Filip Matjaž, que ve de la ciutat de Piran, en la regió mediterrània d’Ístria (Eslovènia), amb el cuiner de Tavernes de la Valldigna, Víctor Basset.

Les inscripcions es faran des del dimarts 1 d’agost fins que es completen les places.

Informació per a matricular-se

Les places de cada taller són limitades (20 participants per torn). La matrícula són 10 euros per taller. Cal recollir la informació i l’imprés de matrícula en la Casa de la Cultura, i els impresos de pagament es troben en la planta baixa de l’Ajuntament (Gestió Tributària). Una vegada complimentada la matrícula cal entregar la documentació en Gestió tributària.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal