Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) l’últim cap de setmana d’agost

El Festival proposa una vesprada d’actuacions i tallers per a tota la família en l’Avinguda de la Marina.07SONA BAIXET FEST A cartellweb

El proper dissabte 26 d’agost a partir de les 18.00h els vallers i valleres tenen l’oportunitat d’acomiadar-se de l’estiu amb una festa que combina actuacions musicals, màgia, contacontes, jocs populars i tallers creatius per a tota la família en l’Avinguda de la Marina de la Platja de Tavernes de la Valldigna. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i LaCasaCalba, compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha manifestat que “és una aposta novedosa a Tavernes per tal que els xiquets puguen disfrutar d’una festa, per a acabar l’estiu en família, que barreja diverses disciplines artístiques en un to divertit”.

A banda de les actuacions hi haurà una cercavila amb dolçaina i tabalet així com una minidisco amb la selecció del Triangulista.

La festa és totalment gratuïta i té lloc a l’aire lliure. El programa d’actuacions es pot consultar en la web www.sonabaixet.com

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal